Cum ne menajam gandurile anxioase in cautarea unui loc de munca – III

Participa la activitati
De ce sa nu va extindeti cercul social si sa cunoasteti oameni noi? Unele activitati va vor oferi sansa de a cunoaste oameni noi. Viata te asteapta acolo! De ce sa nu profitam de ocazie si sa participi la diverse activitati? Cand participati la activitati, stiti cum merge viata si cum sa faceti fata acesteia. Atunci cand cunoasteti si oameni noi, sunt mai mari sanse sa obtineti o oferta de munca, deoarece va pot invata cum sa aplicati pentru un loc de munca sau pot vedea o companie sau un birou care va poate aprecia talentul si se potriveste visurilor voastre.

Tine un jurnal
Stiti ca jurnalele prezinta reclame de locuri de munca, detalii de contact, date ale interviului, descrierea postului si cerinte, care intr-un fel sau altul va ajuta sa tineti evidenta a ceea ce se intampla in lumea cautarii de locuri de munca. De asemenea, puteti scrie o reclama personal cerand angajatorilor si companiilor oportunitati disponibile care se potrivesc cu propriile abilitati si calitati.

Rutina nu este atat de rea
Am mai fost acolo, stim cum viata poate deveni agitata si neorganizata atunci cand nu aveti loc de munca. Ora de culcare incepe sa fie oscilanta si nefixata. De asemenea, incepeti sa va indepartati responsabilitatile de pe umeri. Il intelegem, stim ca este mai bine atunci cand esti liber decat atunci cand esti inzapezit sub o gramada de sarcini si sarcini. Cu toate acestea, a fi un adult necesita responsabilitati; problema este adanc inradacinata. Desigur, este inutil sa subliniem ca cautarea unui loc de munca ar trebui sa fie o rutina zilnica fixa. Mai mult, incercati sa adaugati ceva distractiv rutinei, cu conditia sa aveti, probabil, mult timp in maneci.