Cum ne imbunatatim sanatatea creierului – II

Gandeste pozitiv

A avea o atitudine pozitiva este ceva care poate avea cu adevarat un impact asupra sanatatii creierului, precum si asupra bunastarii generale. Poate schimba modul in care faci lucrurile si poate imbunatati sanatatea fizica si sanatatea mintala. Studiile arata ca, atunci cand oamenii sunt incurajati si exista pozitivitate in jurul lor, acestia vor avea o capacitate mentala imbunatatita in comparatie cu grupurile care nu au avut incurajari. A avea o atitudine pozitiva este ceva care conteaza.

Mananca bine

Ni s-a spus atat de multe despre a manca bine si de impactul pe care il are asupra sanatatii noastre generale. Dar exista multe lucruri care va pot afecta creierul. Exista unele alimente care pot face cu adevarat o diferenta cu functia mentala. S-a demonstrat ca legumele, cum ar fi broccoli, spanac, fructe de padure si rosii, precum si acizii grasi omega-3 din peste, precum si cerealele, imbunatatesc memoria, precum si functia generala a creierului. Proteinele sunt importante pentru creierul tau, precum si ceaiurile verzi. Obtinerea de proteine ​​dintr-un amestec de lucruri, cum ar fi carnea, ouale si lucruri precum leguminoasele si fasolea, fac diferenta. Toate acestea pot ajuta la vigilenta.

Acesta este doar varful aisbergului cand vine vorba de creierul tau si de a-l pastra bine. Cand faceti acest lucru, aceasta poate face o astfel de diferenta pentru sanatatea mintala si sanatatea generala.