Cum iti dai seama ca partenerul este infidel

2 Schimbari bruste ale obiceiurilor

Sotul tau a avut si o perioada de rutina si de lucru, care a devenit brusc neregulat? Acesta ar putea fi un semn potential ca intalneste pe altcineva. Uneori, s-ar putea sa constatati ca partenerul dvs. nu este brusc accesibil in anumite momente. Acestea nu vor mai ridica apeluri sau raspunde la mesaje atunci cand acest lucru nu a fost niciodata o problema. Desigur, acest lucru s-ar putea datora si modificarilor la locul de munca, dar atunci cand este combinat cu alte semne, aveti toate drepturile de a fi suspect.

3 Mai putina intimitate in relatia ta

Relatiile adesea devin mai putin intense in timp. Cu toate acestea, daca observi o scadere brusca a cat de multa afectiune iti arata partenerul, poate se datoreaza faptului ca inseala. Acest lucru este valabil atat pentru sex, cat si pentru intimitate emotionala generala. Intimitatea emotionala, in special, va scadea, pe masura ce sotul tau va deveni mai concentrat asupra relatiei lor. Sexul se poate reduce din cauza unei aventuri sau poate creste sau se poate modifica in ton. Daca observi vreunul dintre aceste semne, exista sanse mari ca sotul tau sa fie implicat intr-o relatie sexuala.

4 Cheltuieli inexplicabile

Daca tineti evidenta obtinerii si iesirilor obisnuite ale contului, probabil ca ati observat o crestere brusca a cheltuielilor. Acestea ar putea fi achizitii de pe un nou card de credit sau retrageri de numerar mai frecvente. Cheltuielile in exces sunt intotdeauna suspecte si merita sa te confrunti cu partenerul, mai ales daca incearca sa-l ascunda. Daca de obicei nu sunteti unul care sa va uitati la contul comun, cereti sa vedeti cheltuielile curente si sa vedeti daca sotul dvs. primeste apararea sau respingerea cererii dvs.