Cum hidratam tenul

Hidratarea mai frecvent

Probabil ati auzit de mai multe ori, dar trebuie sa o spunem mereu din nou pentru ca este important pentru sanatatea pielii; hidrateaza in mod constant. Umidificati-va pielea intotdeauna si mai ales inainte de a iesi la soare. Utilizati orice lotiune sau crema care va impiedica deshidratarea pielii, pastrand sansele de riduri si de aparitie a liniilor fine in spate. Pastrati o crema hidratanta in punga, astfel incat sa o puteti aplica de mai multe ori si sa dati un loc larg locurilor de imbatranire.

Aplicati o crema de ochi

Daca sunteti serios cu privire la tratarea ridurilor si a liniilor din jurul fetei, aplicati o crema anti-imbatranire in fiecare seara inainte de a merge la culcare. Acesta poate fi un pic confuz, alegerea cremei de ochi potrivita deoarece exista o multime de astfel de creme pe piata. Deci, optati pentru cele care contin ingrediente eficiente care includ retinol, neuropeptide, ceramide, vitamina C si E, acid hialuronic si proprietati antioxidante.

Aplicati intotdeauna o protectie solara

Asa cum am mentionat anterior, soarele poate face rau pe fata. Deci, trebuie sa ai grija cand iesi la soare. Hidratarea este extrem de importanta; cu toate acestea, poate ca nu este suficient, aplicati astfel protectie solara pentru a va maximiza protectia pielii. Protectia solara nu ramane eficienta atat de mult timp, deci este posibil sa fie nevoie sa o aplicati mai mult de o data pe zi.