Cum avem grija de noi indiferent de sezon

Aplicati o crema de ochi

Daca sunteti serios cu privire la tratarea ridurilor si a liniilor din jurul fetei, aplicati o crema anti-imbatranire in fiecare seara inainte de a merge la culcare. Acesta poate fi un pic confuz alegerea cremei ochi dreapta pentru tine, deoarece exista o multime de ei pe piata. Deci, opteaza pentru cele care contin ingrediente eficiente care includ retinol, neuropeptide, ceramide, vitamina C si E, acid hialuronic si proprietati antioxidante.

Aplicati intotdeauna o protectie solara

Asa cum am mentionat anterior, soarele poate face rau pe fata. Deci, trebuie sa ai grija cand iesi la soare. Hidratarea este extrem de importanta; cu toate acestea, poate ca nu este suficient, aplicati astfel protectie solara pentru a va maximiza protectia pielii. Protectia solara nu ramane eficienta atat de mult timp, deci este posibil sa fie nevoie sa o aplicati mai mult de o data pe zi.

Consumati o multime de apa

Din nou si din nou, trebuie sa va hidratati profund. In timp ce aplicati o lotiune de baza sau o crema hidratanta este esentiala, trebuie sa hidratati si din interior. Astfel, beti o multime de apa, indiferent de ce anotimp. O multime de oameni cred in mod eronat ca trebuie sa bei mai multa apa in timpul verii – ceea ce este adevarat – totusi, trebuie sa beti si in timpul sezoanelor reci. Tindem sa ne simtim insetat in timpul sezoanelor fierbinti pe masura ce transpiram mult, dar asta nu face ca bautul in timpul iernii sa fie mai putin important.