Cu aer de vacanta

Şi uite cum a venit şi partea a doua la bunăstarea mea. Sunt în acelaşi loc, cu aceeaşi persoană (Paulică), numai că de data asta bem frappé-uri să ne răcorim. Soarele bate puternic şi am venit afară că în casă am lăsat prăjitura la copt, normal, nu în cuptor. Se pare că e muuult mai bine la umbră, cu apă scoasă din congelator şi amestecată cu praf (cu cafea, desigur). Vântul bate uşor şi mă face să mă simt liber şi lui Paul îi bate-n freză.

Apropo, s-a tuns acum vreo trei zile şi şi-a cumpărat toată gama de produse pentru îngrijirea părului. Chiar mai devreme ne jucam cu mingea şi evita cu orice preţ să dea cu capul. Era chiar funny, putea să-i vină mingea-n mufă, că el tot la păr s-ar fi uitat prima dată. Deci mor de râs, chiar acum stă lângă mine şi rădem de ce putem auzi de pe la oameni.

Acum se şi joacă pe telefonul meu, acum nu ştiu dacă se joacă sau se uită în oglindă să-şi vadă freza. E aşa linişte şi mă simt aşa bine, cu excepţia sunetelor de la fruit ninja. Tot mă face ăsta să râd, abia pot scrie aici!
Eu plec să mai pun nişte bere apă la frigider, poate va apărea şi partea a 3-a. Voi ce-aţi făcut în week-end?