Cu aer de vacanţă

O zi perfectă pentru relaxat și scris. Și uite așa stau eu chillos cu prietenul meu, Paul la umbră, sorbind dintr-o bere fără alcool. Ziua a început bine, m-am trezit la 11 ca un zombalău, mort de foame. Lucrurile s-au liniștit după ce am mers la bunica. Am făcut o tură cu bicicleta și am mâncat până am curs pe canapea de lene.

După ce am venit acasă, m-am schimbat rapid de haine, mi-am luat laptopul sub braț, m-am înarmat cu semințe, înghețată și încă ceva bere. Am reușit să aduc un prelungitor aici și acum pot să stau cât vreau, sau până ni se termină semințele. Acum scriu de pe tastatura asta afurisită de laptop, care nu prea mă ascultă și mă chinui ca la mașina de bătut veche de 1000 de ani… Dar na… ce să și faci?

Iau asta în râs și mă uimesc de ce vreau eu să scriu și ce găsesc pe ecran. Acum Paul stă și mănâncă semințe și se holbează uită cum postez eu aici. Aseară, eu, Cosmin și Paul ne-am adunat la mine pentru o seară ca-ntre bloggeri. Eu am stat la calculator, Cosmin pe Laptopul meu și Paul pe netbook-ul lui. Fiecare făcea ceva pe net, eu am lucrat la proiectul numit ”Blogosfera Suceveana” ce are ca scop reunirea bloggerilor din Suceava și promovarea lor. Vreau să incep multe proiecte, dar am să vă spun altădată.

Acum am să vă las un video amuzant care m-a ținut treaz azi noapte la 3, enjoy!