Cererile pentru parcari private s-au inmultit in preajma sarbatorilor

Sezonul sarbatorilor s-a incheiat prin cifre consistente reflectate in sectorul de turism, inregistrand cresteri substantiale fata de contextul anilor precedenti, dupa cum afirma managerii companiilor de transport si turism. Pana la obtinerea acestor profituri consistente, cei care si-au rezervat din timp biletele pentru a-si petrece Craciunul sau Revelionul in tari exotice s-au confruntat cu problema parcarii automobilului, de ajutor in transportul bagajelor, dar pasibil de daune in contextul unei parcari superficiale.

Autofeu a onorat cererile conducatorilor auto vizati de grija parcarii masinii, tinand cont de faptul ca multi dintre acestia s-au prezentat neinsotiti la Aeroportul Avram Iancu. Programul de call-center a functionat in regim non-stop pe perioada sarbatorilor, insa acest fapt nu este neaparat o noutate, tinand cont de faptul ca firma Autofeu si-a obisnuit clientela cu disponibilitatea nelimitata, insa nuamrul angajatilor a fost suplimentat pentru a oferi sprijin in permantenta solicitarilor primite.

Parcarea situata langa aeroportul Avram Iancu din Cluj oferita de Autofeu.ro a dovedit o capacitatie remarcabila in privinta locurilor de parcare, onorand fiecare cerere primita prin promisiunea sigurantei si a conditiilor de top in care masinile sunt gazduite exact ca intr-un parc auto. Autovehiculele sunt vizate atat de protectia camerelor de supraveghere, amplasate in punctele de interes major, cat si de atentia sporita a personalului specializat in asigurarea de paza si protectie. In plus, Autofeu s-a ocupat de asigurarea unui acces nemediat al proprietarilor la imaginile masinilor detinute, astfel ca acestia s-au putut bucura in liniste de sejurul exotic fara teama ca bolidul le va fi afectat la intoarcerea in tara.

Pe langa faptul ca este cea mai apropiata parcare de Aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca, Autofeu se lauda ca fiind si cea mai apropiata de bugetul clientilor sai, promovand cele ai mici preturi de pe piata, dar si oferte negociate in functie de numarul de zile de parcare pe care clientii le aduc in discutie. Astfel, pentru o zi de parcare compania incaseaza suma de 25 RON, tariful scazand pe masura ce numarul zilelor de parcare creste, astfel ca cei care si-au prelungit semnificativ concediul cu pana la 31 de zile au achitat modesta suma de 270 RON, in timp ce norocosii care si-au planificat luna de miere au putut negocia suma finala.

Devotamentul si serviciile de top ale parcarii Autofeu se reflecta nu doar in relatia pe care compania o dezvolta cu marea masa a clientilor care ii lanseaza comenzi, ci si in tendintele adoptate in scopul eficientizarii activitatilor persoanelor ocupate. In acest sens, compania asigura transfer gratuit, la cerere, de la Aeroportul Avram Iancu, atat la plecare, cat si la intoarcere, ofertandu-si clientela cu discount-uri inegalabile pe piata de profil din Cluj-Napoca.

Autofeu este expresia profesionalismului de care da dovada cea mai populara si solicitata parcare privata din Cluj-Napoca, recunoscuta ca fiind cea mi apropiata parcare de Aeroportul Avram Iancu si, in egala masura, cea mai prietenoasa atunci cand vine vorba de tarife reduse. Autofeu a onorat, ca de fiecare data, solicitarile primite in plin sezon al sarbatorilor, ofertandu-si clientela cu discount-uri atractive si unice in raport cu preturile din piata de profil si prevede un sezon la fel de bogat in solicitari onorate si in contextul sarbatorilor pascale.