Ce plateste mirele? dar mireasa?

Nuntile sunt marcate ca fiind cea mai importanta zi din viata cuiva. Fie ca vorbim de mireasa sau de mire, este o zi de mare sarbatoare pentru ei si pentru cei dragi. De asemenea, nunta vine cu o multime de cheltuieli si scurgere de bani. Esti confuz cu privire la costurile nuntii?

Ce plateste mireasa?

In mod obisnuit, cele mai importante elemente pentru care o mireasa le plateste sunt darul mirelui si inelul. Cu toate acestea, daca nu are multi bani, ea cauta modalitati de a-si reduce cheltuielile pe alte lucruri. In afara de aceste doua elemente, ea ofera, de asemenea, o anumita suma de bani pentru frumusetea nuntii sale si daruri pentru petrecerea de mireasa. Cu toate acestea, aceste cheltuieli sunt optionale. Deci, suma de bani pe care ar dori sa o cheltuiasca depinde doar de bugetul ei.

Ce plateste mirele?

Cadoul si inelul de nunta pentru mireasa sunt cele doua articole principale pe care mirele isi concentreaza bugetul. El intelege, de asemenea, ca o rochie de mireasa ieftina il poate pune intr-o lumina slaba. Deci, el se straduieste sa-si puna cel mai bun picior inainte in timp ce le selecteaza. In afara de aceste lucruri, mirele plateste si pentru anumite alte lucruri. Acestea includ actul de casatorie, cadouri pentru cavalerii de onoare, si accesoriile sale.