Ce platesc mirii pentru nunta lor?

Ce platesc mireasa si mirele?

In afara de plata cheltuielilor individuale, atat mireasa cat si mirele impart responsabilitatea de a suporta celelalte costuri. Ambi ofera o mana de ajutor reciproc pentru a rezona sentimentul ca le pasa unul de celalalt.

Impreuna, isi cheltuiesc banii pe filmare si pentru inregistrarea videoclipului de nunta. In plus, cuplul isi anuma responsabilitatea platii fiecarui eveniment care compune o nunta. Ei fac acest lucru impreuna pentru doua evenimente importante – ceremonia de la biserica si petrecrea. Cea mai buna parte este ca o fac impreuna ca un cuplu fericit.

Ce platesc parintii mirelui si miresei?

O nunta nu este doar despre rochii de mireasa si cadouri. Mai sunt multe lucruri. De exemplu, exista cheltuieli pentru locatii care includ decoratiuni florale, receptie. In plus, dupa casatorie, este probabil ca proaspetii casatoriti sa mearga in luna de miere. Familia miresei isi asuma responsabilitatea si familia mirelui are grija de acesta din urma daca socri nu platesc pentru el.

Ganduri finale:

Din cele de mai sus, este evident ca aducerea cheltuielilor de casatorie este o strada bidirectionala nu numai pentru cuplu, ci si pentru familia lor. Cheltuielile pot varia in functie de preferintele partilor interesate.