Ce nu trebuie sa faci niciodata cand porti tocuri

Tocurile inalte sunt fantastice. Ele fac ca fiecare tinuta sa arate mai bine, insa este imposibil sa ignoram faptul ca tocurile nu sunt chiar cele mai practice dintre creatiile omenirii. Sigur, probabil ca ati stapanit capacitatea de a merge pe tocuri si sunteti relativ confortabile in timp ce faceti asta. Din pacate, exista o diferenta intre capacitatea de a ramane in pozitie verticala si capacitatea de a fi la fel de eficace si pe calcai, daca sunteti pe tocuri.. Desi s-ar putea sa suferiti sa recunoasteti acest lucru, adevarul este ca exista anumite momente si activitati pe care nu puteti sa le faceti cand purtati tocuri.

Alergarea

Desigur, este posibil din punct de vedere fizic sa alergi in tocuri – dar probabil ca nu este o idee buna. Cand purtati tocuri, picioarele si gleznele sunt mai putin sustinute decat ar fi in alte forme de incaltaminte. Daca faceti pasi atenti pe podele netede, atunci nu este o problema prea mare. Cu toate acestea, de indata ce ati marit ritmul, puteti sa va aflati intr-o lume a durerii. Nimeni nu vrea sa castige o glezna rasucita, asa ca, daca simti nevoia sa fugi, e mai bine sa te gandesti de doua ori, daca in picioare ai incaltaminte cu toc inalt.

Sofatul

In timp ce multi dintre noi au condus in tocuri inalte in mai multe randuri, adevarul este ca tocurile nu sunt incaltamintea potrivita cand suntem in spatele volanului. Cand conduci o masina, ultimul lucru de care ai nevoie este distragerea atentiei sau, chiar si mai grav, potentialul de accidente datorita alegerii incaltamintei. Este prea usor pentru calcai sa ramana blocat pentru a va impiedica sa comutati pedale la viteza; imaginati-va ca aveti nevoie sa blocati franele si calcaiul vi se prinde in covor. Se intampla si ai putea sa te trezesti dintr-o data in urma unui accident de masina. Pentru a preveni un astfel de scenariu, purtati o pereche de incalttaminte de rezerva pe bancheta din spate a masinii si puteti sa va incaltati cu tocurile iubite cand ajungeti la destinatie.

Participarea la un concert

Doar pentru ca o pereche de pantofi sunt confortabile pentru a fi purtate pentru un timp nu inseamna ca vor fi confortabile pentru o lunga perioada de timp. Daca va decideti sa purtati tocuri la un concert sau un eveniment similar, atunci este cazul sa aveti si o pereche de schimb. Dupa numai cateva ore, cel mai probabil o sa simtiti dureri ingrozitoare in zona picioarelor si cu siguranta nu vreti ca acest lucru sa va impiedice sa va bucurati de spectacol.

Tocurile inalte sunt feminine si fac orice femeie sa se simta increzatoare in sine si foarte atragatoare. Daca alegeti sa le purtati la ocaziile potrivite, acestea va vor face cu siguranta sa va simtiti speciale.