Ce ne rezerva anul 2018?

Anul in care urmeaza sa intram este asemenea unei foi de hartie, care ascunde infinite potentiale ce abia asteapta sa fie scoase la iveala, iar intentia din spatele creionarii acelor lucruri pe care ni le dorim, va da nastere acelor experiente pe parcursul anului, la fel cum plantarea unor seminte va aduce in viata noastra roadele a ceea ce am plantat.

Pe foaia goala de hartie ce poarta numele „anul 2018” oricum va fi scris ceva. Daca nu scriem noi, trecutul nostru va face asta cu siguranta si oare nu ne-am saturat de trecut? Oare implinirea visurilor nostre nu se afla in viitor in ceea ce urmeaza sa se intample? Care sunt acele lucruri care ar face din 2011 un an excelent? Care sunt acele lucruri care iti lipsesc? Ce vrei sa stii? Ce vrei sa faci? Care sunt dorintele tale pentru 2011, dar pentru viata asta si oare scepticismul tau este „al tau” sau l-ai crescut de-a lungul timpului pe masura ce ai cautat ceva in care sa crezi? Oare o sa-l iei cu tine in viata urmatoare? Si oricum ar fi, scepticismul tau sau al celorlati iti va aduce anul sau viata pe care ti le doresti, sau pentru a avea ceva nou trebuie sa faci ceva nou?

„Sa faci acelasi lucru iar si iar si sa astepti rezultate diferite este culmea nebuniei!” spunea Einstein. Oare are dreptate? Viitorul imi va raspunde cu siguranta la aceasta intrebare.