Cat de populare sunt gelurile pentru constructie in anul 2017?

Aplicarea unui gel de constructie pentru unghii va fi o solutie perfecta pentru voi. Veti constata ca acest produs este limpede, neporos, flexibil dar si non ingalbenitor. El va avea un aspect natural, oferind unghiei voastre un plus de rezistenta. De asemenea, un astfel de gel va oferi si o estetica deosebita. Un gel de constructie din catalogul Magic Nails poate fi aplicat cu usurinta peste unghiile naturale. Veti putea astfel sculpta niste varfuri si forme foarte usor.

Folosind un gel de constructie de calitate veti putea incapsula niste margini deteriorate. De asemenea, veti putea folosi un astfel de gel pentru o extensie a unghiei naturale. In momentul de fata, acest gel domina solicitarile clientelor. El este considerat a fi unul dintre cele mai de calitate produse existente pe piata de la noi. Apeland la un astfel de gel pentru constructia unghiei, veti constata ca ati facut o alegere excelenta. Aplicand un gel de constructie veti constata ca va va fi mult mai usor sa va bucurati de frumusetea unghiilor naturale.

Ce veti reusi sa faceti cu un astfel de gel?

Unghii cu gelNu va mai trebui sa va bateti prea mult capul cu vizitele la salon. Un gel pentru constructie va fi tot ceea ce va va trebui pentru look-ul pe care vi-l doriti. Veti constata ca acest gel va fi o alegere foarte buna de care va veti putea bucura. Gelul va deveni o baza foarte puternica pentru niste unghii unice.

Unghiile voastre vor fi mult mai bine protejate daca veti aplica un astfel de gel. Nu veti mai avea de-a face cu procesele de decojire, despicare, rupere sau de crapare. Un gel profesional de constructie ofera unghiilor voastre un plus de naturalete. El va fi perfect pentru a obtine niste rezultate foarte bune in materie de longevitate si de protectie. Un gel de calitate va avea o serie de avantaje foarte benefice sanatatii unghiilor voastre.

Veti vedea ca el va fi extrem de usor de folosit. De asemenea, el nu se va incalzi in timpul polimerizarii la lampa. Un alt lucru important este ca acest gel va poseda un grad optim de vascozitate, adaptandu-se tuturor sabloanelor. El va indeplini si niste criterii de robustete similare cu acrilul. Recomandat ar fi sa polimerizati 1 minut in lampa LED, astfel incat rezultatele obtinute sa fie cele mai bune. Dupa ce ati facut acest lucru, va trebui sa polimerizati inca 3 minute in lampa UV. Alegand acest gel, veti constata ca ati facut o alegere foarte buna.