Când vezi câţi idioţi sunt, te îngrijorezi

Când vezi câţi idioţi sunt, te îngrijorezi! Asta spune Mircea Badea, un om pe care eu îl respect şi mai nou (nu ştiu cât de nou) cică e francomason. Ce, bă? Vrei să mă doară burta de la râs? Se aude că şi Adi Minune e mason. Domnilor, francomasoneria ar trebui să se transforme în romasoneria.
Fraţilor, voi aţi ajuns vreodată in ceea ce se numeşte „the weird part of youtube”? Eu ajung destul de des pe acolo, habar nu am cu ce referiri.

Luând videoclipurile alea la rând, descopăr multe prostii şi informaţii greşite date de nişte melteni, că doar na… cine-ar mai fi în stare de aşa ceva? Descopăr filmuleţe despre iad, religii, fantoma lu nea’ Gigi şi epicul filmuleţ în care Badea e acuzat de masonerie. Prin comentarii… ce să vă spun? Nişte superstiţioşi care se cruceau pe acolo. Cum poţi acuza un om că face semul ăla cu două degete? Doamne, după câte ştiţi, Mircea ascultă rock, nu ca toţi nespălaţii cu manele şi muzică de prost gust de pe pro fm. Dar asta e altă discuţie. Să revenim.

Ăsta e motivul pentru care el mai face semnul acela. Eu până acum nu am mai întâlnit un om ca el si să nu vă aud că ma acuzaţi că-l laud sau că-l apăr exagerat. Asta e părerea mea şi sunt sigur că mulţi dintre voi o aveţi. Vorbind despre „blasfemiile” făcute de el, ele nu sunt blasfemii de fapt. Sunt gânduri ale unui „open minded”, în ţările dezvoltate întâlneşti din ăştia mai des şi sunt total de acord cu el. Religia Ortodoxă este o religie superstiţioasă în sine.

Ia să o luăm prin eliminare: Dumnezeu, creatorul, tatăl tuturor, bun, de acord. Isus, fiul său, a luat înfăţişare umană,suferit mult pentru noi şi a murit. Ok, dar Maria?!?! Cu ce era ea mai presus de alte femei existente pe lume în acel moment? Dumnezeu putea „folosi” altă femeie pentru naşterea fiului său. La ce căciula mea atâţia sfinţi? De ce uneori sunt ei mai importanţi decât Isus in sine?

De ce să vă vârâţi chiloţii nepoatei pe oasele alea de câine îngropat în spatele bisericii ca să se mărite chioara? Eu presupun, ca creştin, indiferent de cult, trebuie să ai o spiritualitate adevărată şi să fii TU mai bun, că Domnu’ nu îţi bagă în traistă, cum zice o vorbă, ritualurile astea unde se calcă în picioare superstiţioşii ca voi nu îşi au rostul cu desăvârşire în spiritualitate! Oameni buni, puneţi-vă nişte întrebări! Dar întrebarea mea este: Câti dintre voi, „cre(ş)tinilor, aţi citit măcar jumătate din biblie? Sau mai bine zis… căti dintre voi aveţi aşa ceva?