Beyonce, Lorde si Selena Gomez, idei pentru un machiaj perfect

 Beyonce si genele lungi

Nimeni nu-si uraste genele lungi; acestea ofera un aspect atractiv si frumusete pe care o observati de la distanta. Celebritatea o face perfect, punand o frumusete stralucitoare, care ii fura spectacolul tot timpul cand se afla pe scena. Puteti incerca invers, adaugand umbre si falsuri metalice, in loc sa va exagerati buzele

Ochii de pisica a lui Lorde

Acest machiaj a fost purtat de multe celebritati care asteapta cu nerabdare sa fure atentia publicului. Este un machiaj grozav pentru a pune pe bal. Asigurati-va partenerului sa se simta privilegiat de mersul alaturi de dvs. Realizat gresit, acest machiaj poate fi un dezastru total pentru zi sau noapte.

Rujul rosu clasic al Selenei Gomez

E perfecta in acest lucru; buza rosie indrazneata merge bine cu pielea si fata ei. Nu va faceti griji cu privire la tonul pielii, deoarece acest lucru functioneaza perfect cu oricine. Asigurati-va ca linia buzelor cu o linie de buze rosie inainte de a le umple cu ruj. Imbracati-l cu un strat de pudra dupa ce machiajul este facut pentru ca acesta sa ramana grozav toata noaptea. Nu uitati ca ochii dvs. au nevoie de o atingere pentru a completa buzele uimitoare.