Barba, un inceput al civilizatiei

In unele societati a avea barba este un simbol al credintei culturale sau religioase. In primii ani, barbatii nu aveau obiceiul de a-si rade barba si era o rutina obisnuita pana cand au inceput sa apara uneltele de barbierit. Oamenii s-au gandit ca primul pas spre a imbratisa civilizatia a fost acela de a-si rade barba.

Generatie dupa generatie barbatii au inceput sa-si rade barbile ca si rutina, dar acum barba este vazuta doar ca parte a modului de viata sau  ca parte a modei. Exista atat de multe tendinte stil barba care au fost virale in zilele noastre moderne. Cei mai multi oameni o fac in functie de modul in care o prefera, nu fiecare stil este potrivit pentru toata lumea.

Unua dintre cele mai uzuale tipuri de a purta barba este „Stubble beard”.

Tinerii au adopta acest stil de mult timp. Stubble beard a evoluat in fiecare an si se asteapta sa fie o tendinta in 2019. Stilul aduce o expresie a duritatii si a rugozitatii. De asemenea, face un om sa apara stancos intr-un stil.

Stbble beard este putin contradictorie, fiind un stil oficial si, in acelasi timp, potrivit pentru un aspect casual. Exista mai multe tipuri de stil barba de bustean; si daca ati observat vreodata, ele sunt facute de barbati de moda sau de cei care lucreaza intr-un domeniu oficial. Daca credeti ca acesta este stilul dvs. de ce nu incercati? Nu trebuie sa va radeti toata barba pentru ca participati la un interviu sau tocmai ati dobandit un loc de munca oficial.