Anxietatea si dificultatea in a cauta un loc de munca – IV

5 Fii activ, stai atent
Cand sunteti activ si alert, nu puteti rata oportunitati uimitoare. In timp ce derulati fluxul de stiri pe Facebook, puteti gasi mai multe reclame si oportunitati de locuri de munca. Totusi, tot ce trebuie sa faceti este sa aveti un detaliu!

4 Inconjoara-te de sustinatori
Sunteti atrasi de oamenii de care aveti nevoie in viata si noi, cu siguranta, stim ca nu aveti nevoie de fiinte umane negative si pesimiste in bula voastra. Ori de cate ori va inconjurati de oameni pozitivi si comunicati cu oameni concentrati si bine determinati, veti simti aceasta energie optimista lovind in interiorul vostru, tipand sa iasa! Ai pozitivitate in interiorul tau. De fapt, cu totii o facem! Problema rezida in perspectiva de a-l lasa sa vada soarele si lumina!

3 Seteaza-ti lista de prioritati
Este esential sa stii ce se intampla in viata ta si ce vrei sa obtii. Uneori, cand nu avem un loc de munca, dar avem o nevoie extrema de bani, simtim ca prioritatile noastre sunt incurcate si in ordinea gresita. Unii oameni doresc doar sa studieze si sa obtina o diploma mai intai inainte de a se indrepta spre piata, iar motivele si strategia lor sunt total de inteles.

2 Evalueaza-ti problema
Este fundamental sa va evaluati problema si sa examinati scala pe care o utilizati pentru a masura. Uneori facem o mare parte din problemele noastre. Uneori avem solutii, dar le trecem cu vederea pentru ca suntem atat de ocupati sa facem furori in problemele noastre, care sunt usor de rezolvat.

1 Fii rabdator
Nu aplica prea multa presiune asupra ta! Ultimul lucru de care vei avea nevoie in autocompatimire si disperare. Sansele sunt cateva atunci cand esti plin de disperare si dezamagit. Asteptati si tineti cont de rabdarea voastra.

Mergi sus
Acestea sunt cateva sfaturi de urmat atunci cand sunteti in cautarea unui loc de munca. Sa stiti ca toata lumea a fost acolo. Este in regula sa ai niste evenimente agitate in viata ta, dar ceea ce este important este cum sa te scoti din situatie.