Amanetul, o solutie rentabila si mereu la indemana

Conditii pentru amanetare

Inceput ca un business conex serviciilor financiare, fiind incadrat in categoria institutiilor financiare nebancare supervizate de Banca Nationala a Romaniei (BNR), amanetul a progresat vertiginos pe piata din Romania, cumuland profituri impresionante de pana la 700 de milioane anual. Pe langa profitabilitatea notabila pe care o inregistreaza, casele de amanet isi indreapta atentia in primul rand asupra clientilor care le calca pragul, sarindu-le in ajutor cu lichiditati in momente de impas financiar.

Amanetul Romero.ro din Galati a implinit frumoasa varsta de 20 de ani de existenta pe piata de profil din Romania, fiind una dintre cele mai mari case de amanet din Galati. Inca de la aparitia primului punct de lucru si pana in prezent, casa de amanet Romero si-a concentrat activitatea exclusiv pe amanetul de aur si argint, dovedind un serviciu premium si de incredere in ochii celor interesati sa adere la serviciile sale.

Constituit ca un business cu perspective de viitor, amanetul Romero se adapteaza noilor valuri de cereri si prioritati ale clientilor, fapt pentru care si-a imbogatit portofoliul de servicii. Amanetarea este pilonul casei de amanet, fiind concretizata printr-un contract de amanet, in baza unor conditii generale de creditare, castigand increderea clientilor prin siguranta si transparenta. Romero pluseaza prin noutatea contractului de Amanet GOLD, in baza caruia clientii pot aduce aur, argint, platina sau chiar pietre pretioase, care le poate aduce clientilor un lingou de aur de 24kt, din cele zece acordate lunar, iar pana in momentul de fata, s-a inregistrat un numar de 130 de fericiti castigatori. Obiectele care afac subiectul amanetarii sunt acceptate conform criteriilor impuse de Romero, respectiv sa aiba o puritate cuprinsa intre 8K – 24 K si, indiferent daca sunt aduse intregi sau fragmentate, sa se prezinte intr-o stare buna.

Adaptata ritmului alert al cetatenilor, casa de amanet Romero efectueaza si schimburi valutare, indiferent ca este vorba despre a schimba valuta in lei, fie ca se doreste achizitionarea de euro, dolari, lire sterline sau franci elvetieni, permitandu-le clientilor intersati sa investeasca valuta in calatorii, cheltuieli curente sau chiar economii. Serviciul Romero Echange ofera cel mai bun curs de pe piata, propunandu-le clientilor cursuri negociate in cazul tranzactionarii unei sume mai mari, iar comisionul este de 0%. Amanetul Romero permite si transferul de bani, prin serviciul Western Union Money TransferSM, ofertand clientii printr-o procedura facila, bazata pe completarea unui formular care ii va fi inmanat operatorului, impreuna cu prezentarea cartii de identitate a solicitantului.

In sprijinul persoanelor care nu dispun de timpul necesar tocmirii cu operatorii casei de amanet, Romero le ofera posibilitatea unui contact facilitat de aplicatia Romero Gold Trade, adaptata pentru smartphone si tableta, care permite informarea actualizata a celor interesati cu privire la schimbarile survenite in piata, astfel incat acestia sa ia deciziile favorabile pentru binele propriu. Romero efectueaza analiza si topirea materialului pe loc, oferind cel mai bun pret in schimbul acestuia, iar clientul isi primeste banii pe loc.

Amanetul Romero este un exemplu de profesionalism si transparenta in sectorul de case de amanet, cultivand valori ca transparenta si respectul fata de clientii ofertati in cei mai bine de 20 de ani de la infiintare. Romero dovedeste, totodata, o notabila vitalitate in raport cu trendurile actuale, in sensul in care isi adapteaza serviciile in asa fel incat acestea sa corespunda celor mai uzuale nevoi ale clientilor.