Alegerea bijuteriilor pentru diferite ocazii

Bijuteriile iti pot transforma in intregime tinuta, asa ca atunci cand alegi ce articole vei purta in anumite ocazii, aceasta poate fi o sarcina foarte importanta pentru fiecare dintre noi. Asocierea bijuteriilor in relatie cu stilul abordat prin tinuta trebuie sa fie inspirata. Iata cum puteti face acest lucru mai usor:

Zilele de lucru obisnuite
Oamenii tind sa se imbrace mai mult casual la birou, dar totusi doriti sa purtati bijuterii care lasa o impresie de durata – mai ales daca va intalniti cu un client important. Puteti purta bijuterii decorative, cum ar fi un colier supradimensionat sau cercei colorati. In general, este o idee buna sa lasati bijuteriile mai scumpe la domiciliu, unde nu se vor pierde sau se vor deteriora.

Concediu & vacante
In special atunci cand aveti o familie, vacanta este una dintre singurele momente in care va puteti relaxa in timpul anului. Desigur, bijuteriile pe care le purtati depind foarte mult de locul pe care il veti vizita. Pe plaja, probabil doriti doar sa purtati ceva ieftin si plin de culoare. Incercati sa nu purtati prea multe piese scumpe, mai ales cand calatoriti pe plan international si este posibil sa le pierdeti sau va fie furate.

Ocazie speciala
O seara in oras sau o petrecere este ocazia in care puteti purta cele mai bune si cele mai fancy articole de bijuterii. Cu toate acestea, este adesea placut sa adoptati o abordare mai subevaluata, astfel incat sa nu trebuiasca sa nu apelati la prea multe bijuterii pentru acel outfit. Poate ca doar un simplu colier si o pereche de cercei potriviti vor fi suficiente. Daca este o aniversare, este un lucru frumos sa purtati bijuteriile pe care partenerul tau ti le-a cumparat de-a lungul anilor.

Interviu de angajare
Interviurile de angajare sunt situatii extrem de stresante pentru majoritatea oamenilor si, probabil, nu veti dori sa mergeti prea departe cu alegerea bijuteriilor. Alege-ti tinuta si bijuteriile cu mult inainte de a merge la interviu, pentru ca acest lucru sa nu te distraga. Nu va petreceti prea mult timp pentru a alege piesele potrivite. Poate ca o pereche de inele simple si un colier ar fi suficient.

Iesirile cu cei mici
Daca aveti copii mici sau veti participa la un eveniment desfasurat la scoala sau gradinita, ultimul lucru pe care doriti sa-l intampinati este ca bijuteriile pe care le purtati sa se deterioreze. Evitati sa purtati cercei in forma de carucior, deoarece acestea sunt o tinta ideala pentru bebelusi si copii mici. In schimb, alegeti cercei sau inele clasice si brose.