Afla de ce trebuie sa iti cumperi o periuta de dinti electrica

Periuta electrica este ceva cu care nu multi dintre noi suntem obisnuiti. Aceasta periuta ofera totusi si cateva avantaje pe care ar trebui sa le cunoasteti. De asemenea, ea are si cateva dezavantaje. In cele ce urmeaza va voi prezenta care sunt aceste avantaje, dar si dezavantaje ale utilizarii acestui tip de periuta. Multi sunt de parere ca odata ce ai trecut la periuta electrica, este destul de greu sa te intorci la cea clasica.

O periuta electrica poate inlocui fara probleme una clasica. Aceasta are o eficienta crescuta datorita rotatiilor pe minut. O astfel de periuta va face mai multe rotatii pe minut decat suntem noi capabili cu mana. Ea poate fi folosita ca o periuta de dinti obisnuita. Recomandat este sa utilizati mai mult o periuta cu senzori de presiune. Atunci cand persoanele ofera sugestii de periute autonome acestea lauda faptul ca o periuta electrica va fi mult mai eficienta. Este un lucru cunoscut faptul ca o periuta electrica poate realiza cu usurinta intre 7000 si 30.000 de rotatii pe minut. Acest lucru o face net superioara fata de o periuta manuala cu care se pot realiza doar 600 de rotatii pe minut.

Alte avantaje

Periuta electrica poate acoperi fara probleme suprafete dentare mai mari. Ea va realiza o curatenie mai eficienta a suprafetelor interdentare. Periuta de dinti electrica va reduce timpul de spalare a dintilor de la 5 minute, la doar 2 minute. Veti constata ca unele periute electrice au cronometru, lucru ce va va face sa stiti mereu cat timp aveti alocat pentru perierea dintilor.

Cele mai bune periute de dinti sunt foarte usor de folosit. Veti constata ca tot ce va trebui sa faceti va fi sa miscati periuta pe suprafata dintilor, iar aceasta isi va face foarte bine treaba. Ea se va roti si va vibra automat.

Un dezavantaj al utilizarii periutei de dinti este ca aceasta trebuie folosita respectand o anumita tehnica. Va trebui sa va deplasati de la gingie spre extremitatea dintelui atunci cand o folositi. Procedand astfel veti realiza un periaj mult mai eficient. Periuta electrica este mai mare deca cea manuala. Ea este mai greu de transportat in vacante. Un alt dezavantaj este ca ca aceasta periuta este mai scumpa decat cea manuala. Cu toate acestea, veti constata ca beneficiile vor fi mult mai semnificative. Veti putea sa va bucurati de o igiena orala completa si veti vedea ca ati facut alegerea cea mai buna.