3 sfaturi pentru calmarea anxietatii

Periodic, am o stare de nervozitate pentru nici un motiv, uneori cu un motiv, imi creez povesti si imi fac griji pentru fiinta mea. Stomacul meu este strans si imi simt respiratia superficiala. Este atat de usor sa intram in aceasta stare odata ce incepe. Mintea ta este atat de puternica. Este atat de usor sa fii inconstient. Dar stiti ca detineti controlul si ca puteti trece dintr-o clipa in alta la momentul in care va decideti sa simtiti bucuria si sa refuzati sa cerdeti in mintea voastra o poveste inventata, care nu va apartine.

Trei intrebari puternice pe car evi le puteti adresa in orice moment : Respir? Sunt relaxat? Ma misc cu gratie?(daca mergeti)

Aceasta tehnica este frumoasa si eficienta. Frumusetea acestei tehnici este ca ne putem concentra in mod constient si pe deplin asupra unui singur lucru la un moment dat, asa ca, atunci cand aveti 3 lucruri pe care sa va concentrati, va veti gandi mai putin la problemele dumneavoastra, la griji si la povestile voastre.Am folosit aceasta tehnica simpla in munca mea pentru a-mi ajuta mintea sa se relaxeze si le-am sugerat si prietenilor care sunt ingropati in griji sa o faca.E foarte eficient.